Προσοχή!

  • Προσοχή! *Η αρθρογραφία που περιέχεται σε αυτό το blog δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • *Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.

Πολυτρίχι ή κόμη της Αφροδίτης ή Αδίαντο - Κατά της τριχόπτωσης

Πολυτρίχι ή κόμη της Αφροδίτης ή Αδίαντο
Είναι τονωτικό των μαλλιών και σταματάει την τριχόπτωση και την πιτυρίδα.

Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό ρίχνουμε 1-2 κουταλιές του τσαγιού φύλα και το αφήνουμε για δέκα λεπτά. Πίνουμε το ρόφημα τρεις φορές την μέρα.

Για πιο θεαματικά αποτελέσματα μπορείτε να κάνετε το εξής:
Μόλις κρυώσει το τσάι σας κάνετε ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό του κεφαλιού και το αφήνετε για 10 λεπτά.

Κατόπιν μπορείτε να λουστείτε με χλιαρό νερό.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Επίσης απίστευτα ισχυρό για την σοβαρή τριχόπτωση είναι το δαφνέλαιο, το οποίο εφαρμόζεται απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής… αν εφαρμόζεται καθημερινά, σε λιγότερο από ένα μήνα βγαίνουν νέες φύτρες οι οποίες παρατηρείται πως είναι πιο ανθεκτικές από τις ήδη υπάρχουσες.

Και ένα ακόμα: παίρνουμε ένα κρεμμυδάκι το περνάμε από το ρεντέ, ρίχνουμε ελαιόλαδο, το ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα σε όλο το κεφάλι.. τυλίγουμε όλο το κεφάλι με σελοφάν,να μην παίρνει αέρα από πουθενά και΄από πάνω μια σακούλα που δένουμε σφιχτά και κλείνουμε με μια ζεστή πετσέτα… αφήνουμε για 2 ώρες και λουζόμαστε… αυτό να γίνεται μια φορά την εβδομάδα!!!
*** την στιγμή που λουζόμαστε μην ταραχτείτε αν δείτε αρκετές τρίχες στη μπανιέρα,είναι αυτές που έχουν νεκρωθεί τα κύτταρά τους…Στην ενότητα μας "Βότανα" μπορείτε να μάθετε όλα τα μυστικά για τα βότανα και πως να έχετε πάντα υγεία χωρίς φάρμακα!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε μια κοινοποίηση στους φίλους σας!

kirkimagissa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου