Προσοχή!

  • Προσοχή! *Η αρθρογραφία που περιέχεται σε αυτό το blog δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • *Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.

12o Chakra

Το 12ο κέντρο βρίσκεται στα πέρατα του Σύμπαντος και πλέον το άτομο εδώ υπάγεται στον Συμπαντικό Λόγο.


Εδώ ίσως είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πως ένα άτομο υπάρχει σε ολόκληρο το σύμπαν ταυτόχρονα. Το αποτύπωμα αυτού του μικροσκοπικού όντος που κατοικεί σε ένα μικρό πλανήτη ενός πολύ μικρού ηλιακού συστήματος, στην άκρη ενός γααξία, φέρει είναι αντιληπτό μέχρι τα πέρατα του σύμπαντος.

Εδώ το άτομο συνδέεται με την Θεϊκή Μονάδα.Διατηρώντας πλέον στο ελάχιστο την
αίσθηση της ατομικότητάς του, ο άνθρωπος πλέον δεν αντιλαμβάνεται το Θείο Σχέδιο, αλλά είναι ο ίδιος το Θείο Σχέδιο, δεν είναι πια Συνδημιουργός, αλλά Δημιουργός. Δεν κινείται μέσα στον χώρο και στον χρόνο, γιατί είναι παντού και ήταν πάντα. Η ύπαρξή του μέσα σε ένα υλικό σώμα είναι τόσο δύσκολη που αναγκάζεται να αποσύρεται συχνά από αυτό για να μην το διαλύσει.

Εδώ το όν... συνειδητοποιεί οτι υπάρχει πλέον άλλο ένα μόνο εξελικτικό βήμα...



Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε μια κοινοποίηση στους φίλους σας!





alttherapy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου