Προσοχή!

  • Προσοχή! *Η αρθρογραφία που περιέχεται σε αυτό το blog δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • *Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.

Ξανθές ανταύγειες με υλικά απο την κουζίνα σου!

Αν θές να αποκτήσεις ξανθές ανταύγειες, φέτος το καλοκαίρι αντι να τρέξεις στο κομμωτήριο μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Χρησιμοποιόντας φυσικά υλικά που ήδη έχεις στην κουζίνα σου μπορείς να αποκτήσεις τις χρυσαφένιες ανταύγειες που ονειρεύεσαι.

Λεμόνι
Το πιο γνωστό φυσικό ξανθυντικό είναι το λεμόνι. Ανακάτεψε 1/4 φλ. χυμό λεμονιού με 3/4 φλ. νερό σε ένα μπουκάλι-σπρέι. Ψέκασε με το μείγμα τα μαλλιά σου και άφησε το να δράσει για 2 ώρες. Φρόντισε τουλάχιστον τα 30΄απο αυτόν τον χρόνο να κάτσεις στον ήλιο. Λούσε τα μαλλιά σου. Μην ξεχάσεις το conditioner γιατί το λεμόνι μπορεί να ξηράνει τα μαλλιά σου.

Ελαιόλαδο
Σίγουρα ξέρεις ήδη οτι το ελαιόλαδο ενυδατώνει τα μαλλιά, αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φυσικό ξανθυντικό. Άπλωσε αρκετή ποσότητα στα μαλλιά σου και κάτσε στον ήλιο για 1 ώρα. Λούσε τα μαλλιά σου. Επανέλαβε την διαδικασία 3 φορές την εβδομάδα μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χαμομήλι
Απέκτησε χρυσαφένιες ανταύγειες με χαμομήλι. Βράσε ένα φλυτζάνι χαμομήλι και άφησε το να κρυώσει τελείως. Άπλωσε το χαμομήλι σε λουσμένα μαλλιά και κάτσε στον ήλιο για 1 ώρα. Επανέλαβε την διαδικασία μέρα παρά μέρα μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μέλι
Το μέλι χαρίζει λαμπερές, ξανθές ανταύγειες. Άπλωσε μέλι σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά και άφησε το να δράσει για 2 ώρες. Λούσε τα μαλλιά σου.

Μπύρα
Οι ξανθές μπύρες χαρίζουν φυσικές ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά. Άδειασε 4 μπουκάλια σε μία λεκάνη και βούτηξε μέσα τα μαλλιά σου. Κάτσε 1 ώρα στον ήλιο και στην συνέχεια λούσε τα μαλλιά σου. Επανέλαβε 2-3 φορές την εβδομάδα.Στην ενότητα μας "Συνταγές ομορφιάς και υγείας" θα βρείτε αρκετές ακόμη συνταγές και πρωτότυπες ιδέες, που ωφελούν την υγεία μας!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε μια κοινοποίηση στους φίλους σας!

planitis-afroditi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου