Προσοχή!

  • Προσοχή! *Η αρθρογραφία που περιέχεται σε αυτό το blog δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • *Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.

Όμορφα μαλλιά στη ζέστη

Το καλοκαίρι, η θάλασσα και το κολύμπι κάνουν τα μαλλιά μας να δείχνουν αχτένιστα, γι' αυτό τον λόγο υιοθετήστε ένα πιο ανάλαφρο look.


Μια πολύ καλή λύση είναι η πλεξίδα, είναι και της μόδας. Έξαλλου με ένα χτένισμα αποκτάτε δύο γιατί ξεπλέκοντας την, θα έχετε αποκτήσει και κυματιστά μαλλιά.

Πριν λουστείτε, θυμηθείτε να βουρτσίζεστε πριν πολύ καλά τα μαλλιά σας έτσι ώστε τα κατάλοιπα του styling και της ρύπανσης να φύγουν με το λούσιμο γιατί τα υπολείμματα στα μαλλιά, τα κάνουν άτονα και θαμπά.

Τέλος, αν θέλετε να αποκτήσετε φυσικές ανταύγειες όσο ξαπλώνεται στον ήλιο ακολουθήστε την παρακάτω συμβουλή.
Φορέστε ένα καπέλο με μεγάλες τρύπες και βγάλτε μερικές τούφες απέξω, στην περιοχή γύρω από το στεφάνι του προσώπου. Ψεκάστε τες με φυσικό χυμό λεμόνι και μείνετε κάτω από τον ήλιο, το αποτέλεσμα είναι φυσικές ανταύγειες. Προσοχή όμως επειδή το λεμόνι ξηραίνει τα μαλλιά, γι' αυτό μετά κάντε μία μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης.

Στην ενότητα μας "Συνταγές ομορφιάς και υγείας" θα βρείτε αρκετές ακόμη συνταγές και πρωτότυπες ιδέες, που ωφελούν την υγεία μας!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε μια κοινοποίηση στους φίλους σας!planitis-afroditi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου