Προσοχή!

  • Προσοχή! *Η αρθρογραφία που περιέχεται σε αυτό το blog δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • *Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.

Χρησιμοποιώντας το φενγκ σούι για να έχετε καλύτερη αυτοσυγκέντρωση..

Υπάρχουν κάποιες φενγκ σουι τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν στον μετασχηματισμό της σκληρής δουλειάς των φοιτητών, μαθητών, γενικότερα όσων σπουδάζουν ή μαθαίνουν καινούργια πράγματα, σε καλά αποτελέσματα.


Η μαθηση είναι μια σημαντική πτυχή της ζωής του ατόμου καθώς συνεχίζουμε να συσσωρεύουμε γνωση ακόμη και μετά την επίσημη ολοκλήρωση των σπουδων.

Μέσω του φενγκ σουι οι σπουδαστες μπορούν να ανακαλύψουν τις ικανότητες τους και τις δυνατότητες τους.

Τα σημεία που απαριθμούνται παρακάτω έχουν στόχο να παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζονται όλοι στις σπουδες τους ή κατά το διάβασμα.
Πρέπει να βρείτε τον αντίστοιχο κουά (kua) αριθμό σας μαζί με τις 4 καλύτερες κατευθύνσεις σας.

- Κοιμηθείτε με το κεφάλι σας προς την κατεύθυνση του κουά αριθμού σας.

Η θέση ύπνου δεν θα πρέπει να βλέπει σε αιχμηρές άκρες και προεξέχουσες γωνίες όπου προκαλούν δηλητηριώδη βέλη.

Αυτό προκαλεί δυσφορία και ασθένειες, και οδηγεί σε αντιπερισπασμό της προσοχής σας στο σύνολο.

Οι επιπτώσεις από αυτά τα βέλη μπορούν να μαλακώσουν τοποθετώντας πράσινα φυτά σε γλάστρες, κρύσταλλα και μαλακά υλικά.

- Δεν θα πρέπει να διαβάζετε ή να κοιμάστε σε κάποιο δωμάτιο που βρίσκεται κάτω από μια τουαλέτα ή πάνω από ένα γκαράζ καθώς μπορούν να προκαλέσουν το μυαλό να περιπλανηθεί και σαν αποτέλεσμα να αποσπάσει τη προσοχή σας από το διάβασμα.

Παραδοσιακά στο φενγκ σουι η γνώση και η εκπαίδευση βρίσκονται στην βορειοανατολική περιοχή.
Το στοιχείο τους είναι η γη και το χρώμα τους το μπεζ.

- Τοποθετήστε στη βορειοανατολική περιοχή του σπιτιού το γραφείο που διαβάζετε.

Αν ο χώρος που διαβάζετε είναι στην κρεβατοκάμαρά σας βάλτε το γραφείο σας ή καθίστε για διάβασμα στην βορειοανατολική γωνία του δωματίου.

Αν έχετε ένα ελεύθερο δωμάτιο στο σπίτι, τότε φτιάξτε το γραφείο του σπιτιού σας στη βορειοανατολική περιοχή του σπιτιού, για να διαβάζετε καλύτερα και να αυξήσετε με τον καλύτερο τρόπο την αυτοσυγκέντρωση και κατ’ επέκταση τις γνώσεις σας.

- Το τμήμα αυτό του σπιτιού θα πρέπει να έχει κάποια σύμβολα που να αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της γης όπως η πορσελάνη, ο πηλός και τα κεραμικά αντικείμενα.

- Σε περίπτωση που δεν υπάρχει βορειοανατολικό τμήμα στο σπίτι, μπορείτε να βάλετε κρυστάλλους χαλαζία σε διακοσμητικό τραπέζι και να τοποθετήσετε το τραπέζι στη βορειοανατολική γωνία.

Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει, καθώς οι κρύσταλλοι προσελκύουν το γήινο στοιχείο, έντονα.

- Η θέση του γραφείου είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την εκπαίδευση.

Θα πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να μην είστε σε θέση με την πλάτη σας απέναντι ή προς την πόρτα ενώ διαβάζετε.

- Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλη θέση για να καθίσετε θα πρέπει να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη εκεί, έτσι ώστε να είστε σε θέση να δείτε την πόρτα από πίσω.

- Η θέση της καρέκλας είναι εξίσου σημαντική με τη θέση του γραφείου.

Θα πρέπει να σημειωθεί εάν υπάρχει κοφτερό ή αιχμηρό αντικείμενο το οποίο να κατευθύνεται προς την καρέκλα, και να το αλλάξετε, δεδομένου ότι αυτό θα δημιουργήσει κακή ενέργεια.

- Δεν πρέπει να υπάρχουν πίνακες ή αφίσες αεροπλάνων με όπλα ή βέλη που δείχνουν προς το δωμάτιο, μιας και προκαλούν κακή ενέργεια.

- Θα πρέπει να κάθεστε με το κεφάλι να αντικρίζει τη καλύτερη κατεύθυνση για μελέτη και θα πρέπει να υπάρχει στέρεα στήριξη από πίσω, ή ένας πίνακας με βουνά μπορεί να δώσει στήριξη.

- Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να επιβραδύνετε το τσι τότε μπορείτε να τοποθετήσετε μια σφαίρα από κρύσταλλο στο κύριο παράθυρο.

- Δεν πρέπει να κάθεστε ακριβώς μπροστά σε οποιοδήποτε παράθυρο καθώς αυτό θα εμποδίζει τη συγκέντρωση σας.

- Ολόκληρη η περιοχή μελέτης θα πρέπει να στερείται από αιχμηρά αντικείμενα ή αντικείμενα με αιχμηρές ή προεξέχουσες άκρες ή γωνίες καθώς θα επιφέρουν κακή ενέργεια.

- Η περιοχή του γραφείου θα πρέπει να είναι συνεχώς καθαρή και απαλλαγμένη από όλα τα είδη σκουπιδιών, και μπορείτε να βάλετε μια κρυστάλλινη σφαίρα ή ένα Βούδα στο γραφείο για να βοηθήσει τη ροή του τσι.

- Όλο το δωμάτιο που διαβάζετε θα πρέπει να διατηρείται καθαρό συνεχώς, είτε είναι το υπνοδωμάτιο είτε το γραφείο σας.

Διατηρώντας το δωμάτιο καθαρό και χωρίς σκουπίδια θα βοηθήσει στη σωστή ροή του τσι.

Ενσωματώστε αυτές τις συμβουλές για να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από τις γνώσεις που θέλετε να πάρετε και με τον ευκολότερο τρόπο δίχως αρνητικές παρεμβολές.
Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε μια κοινοποίηση στους φίλους σας!

anew.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου