Προσοχή!

  • Προσοχή! *Η αρθρογραφία που περιέχεται σε αυτό το blog δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • *Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.

Φτιάχνω παραδοσιακό ξυλόφουρνο

Είναι σκετικά εύκολο, και το φτιάχνουν οι δύο γιαγιάδες μονες τους!!!

Δείτε το βιντεάκι και φτιάξτε έναν παραδοσιακό φούρνο με ξύλα για το χωριο και το εξοχικό!!!!
















Στην ενότητα μας "Φτιάξε μόνος σου" και βρες οδηγίες και νέες ιδέες για να φτιάξεις μόνος σου εύκολα και σχεδόν ανέξοδα!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε μια κοινοποίηση στους φίλους σας!




2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΛΙΘΟΥΣ, ΠΛΥΝΘΟΥΣ, ΚΕΡΑΜΟΥΣ, ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ .... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για το σχόλιό σας! Το σίγουρο είναι ότι ξέρουν τι κάνουν!!! Οι μεγαλύτεροι άνθρωποι γνωρίζουν πολλά περισσότερα από εμάς τους νεώτερους και ο λόγος είναι ότι γι'αυτούς ήταν ανάγκη και τρόπος ζωής, ενώ για μας αχρείαστο να ξέρουμε αφού έχουμε βασιστεί εξ ολοκλήρου στην τεχνολογία και στα έτοιμα.

      Διαγραφή